Social media Pub
Social media Pub

Rubínový ležiak na výčapoch vystrieda nefiltrovaný tmavý ležiak z velkopopovického pivovaru

09.02.2017

S novým mesiacom prichádza  na výčapné pulty pivární a reštaurácií, ktoré sú zapojené do programu Voľba sládkov ďalší pivný špeciál. Vo februári pozývajú sládkovia na tmavý nefiltrovaný ležiak z velkopopovického pivovaru varený zo štyroch druhov sladu. V porovnaní so štandardným tmavým pivom sa vyznačuje vyššou plnosťou a výraznejšou sladovou chuťou.

Sládkovia, tentokrát z velkopopovického pivovaru, uvarili nefiltrovaný tmavý ležiak, ktorý sa vďaka starostlivo vybranému pomeru štyroch druhov sladu pýši širokou paletou chutí a spolu s jemnou horkosťou dáva pivu výbornú „piteľnosť“.

„Nefiltrovaný tmavý ležiak sa vďaka svojej chuti a plnosti skvelo hodí k aktuálnemu chladnému počasiu, ktoré je lepšie sledovať spoza okna pivárne s pohárom tohto piva v ruke,“ usmieva sa Vojtěch Homolka, obchodný sládok z velkopopovického pivovaru.

Program Voľba sládkov prináša už druhý rok všetkým milovníkom piva každý mesiac jeden unikátny druh čapovaného piva v ich obľúbenej pivárni či reštaurácii. Zoznam prevádzok, kde si môžete februárový špeciál vychutnať nájdete na stránke www.volbasladkov.sk.

Rubínový ležiak na výčapoch vystrieda nefiltrovaný tmavý ležiak z velkopopovického pivovaru