Pivovary Topvar, so stálym dôrazom na kvalitu

18.12.2017

Dlhodobé skvalitňovanie pivnej kultúry na Slovensku, ponuka výnimočných značiek so zameraním na prémiové ležiaky, no aj starostlivosť o zamestnancov a široké okolie pivovaru tvorili nosné piliere úspechu Pivovarov Topvar v minulom roku.

Spoločnosť dosiahla v minulom fiškálnom roku (t.j. 1.4.2016 – 31.3.2017) pozitívne výsledky a posilnila svoju pozíciu pri budovaní pivnej kategórie na Slovensku, predovšetkým v segmente prémiových ležiakov. Pozitívne výsledky podporil aj vysoký záujem o nealkoholické pivo Birell. Celkový obrat spoločnosti medziročne vzrástol o 2 %. Za toto obdobie odviedla spoločnosť Pivovary Topvar dane v hodnote 40,5 milióna eur, čím opäť potvrdila pozíciu významného prispievateľa do slovenského štátneho rozpočtu.

V našej spoločnosti pracuje 650 ľudí a nepriamo vytvárame ďalších 18 tisíc pracovných miest u našich dodávateľov a obchodných partnerov. Vďaka nášmu spoločnému úsiliu sa nám podarilo nielen zvýšiť záujem o prémiové značky a zlepšiť finančné ukazovatele, ale sme hrdou firmou, ktorá  pozitívne ovplyvňuje slovenské hospodárstvo a život v krajine“ uvádza Grant Liversage, generálny riaditeľ Pivovarov Topvar.

Svoju unikátnu pozíciu najpredávanejšieho super - prémiového produktu, vďaka narastajúcemu záujmu o prémiová pivá na slovenskom trhu, posilnil ležiak Pilsner Urquell. V kategórií nealkoholického piva trhový podiel obhájil Birell so svojim rozširujúcim sa portfóliom chutí. Spotrebitelia ocenili kvalitu domáceho ležiaka, piva Šariš, ktoré oslávilo 50.-te výročie od založenia prvej várky a potvrdilo pozíciu jednotky medzi čapovanými pivami na Slovensku.

Pivovary Topvar pokračovali v minulom roku v podpore pivnej kultúry, nielen prostredníctvom úzkej spolupráce s prevádzkami, ale aj ponukou limitovaných edícií a pivných špeciálov, ktoré spotrebitelia môžu nájsť iba v podnikoch a reštauráciách. Tieto aktivity sú zamerané na podporu segmentu čapovaného piva (pivo v prevádzkach), ktorý je na Slovensku dlhodobo v poklese.

Spoločnosť dlhodobo prispieva k rozvoju regiónu Šariša a aj v minulom roku pokračovala vo svojom grantovom programe Šariš ľuďom, vďaka ktorému mohli neziskové organizácie z regiónu realizovať svoje projekty zamerané na skvalitnenie života obyvateľov.

Pivovary Topvar, so stálym dôrazom na kvalitu