Social media Pub
Social media Pub

Cech pivných majstrov

Certifikát garantuje najvyššiu kvalitu čapovaného piva

Pivovary Topvar, a.s už dlhodobo realizujú špeciálny program,  cieľom ktorého je neustále motivovať  zákazníkov do pravidelnej sanitácie pivných ciest, čistoty pivného skla, do správneho skladovania piva, celkového hygienického štandardu a v poslednej dobe aj do správneho čapovania a podávania piva.  Nároky spotrebiteľov na kvalitu čapovaného piva z roka na rok stúpajú a práve udržanie hygieny a čistoty výčapného zariadenia a pivného potrubia je nutnou podmienkou zaistenia vysokej kvality piva.  Samotný program je teda zameraný na zákazníka s prepojením, aby spotrebiteľ si vychutnal naše pivá v tej najlepšej kondícii v akej opúšťajú brány našich pivovarov. Zároveň tým sledujeme aj širší rozmer zvyšovania pivnej kultúry na Slovensku. Certifikát kvality za vynikajúcu starostlivosť o pivo je zapožičaný prevádzke na obdobie 12  mesiacov a spoločnosť Pivovary Topvar, a. s. v nich garantuje najvyššiu kvalitu čapovaného piva.

cech-pivnych-majstrov-plagat-original  pivny-majster-tabulka-original  certifikat-pivna-pecat-original

Podmienky na zaradenie prevádzky do „Cechu pivných majstrov“  sú pravidelne sanitovať pivné potrubie dvakrát za mesiac, správne uloženie pivného skla a používanie atestovacích umývacích prostriedkov. Ak sú splnené tieto podmienky, nasleduje kontrolný audit kvality. Celá oblasť hodnotenia je rozdelená do 5 základných skupín: skladovanie piva, hnacie plyny, sanitácia pivných ciest a čistota výčapného zariadenia, pivné sklo a samotné čapovanie a podávanie piva. Spolu týchto 5 skupín predstavuje 20 hodnotených parametrov. Prevádzky, ktoré dosiahnu minimálnu celkovú úspešnosť hodnotenia 75% a viac dostanú certifikát Cech pivných majstrov.

CECH PIVNÝCH MAJSTROV 2017 PREVÁDZKY